1/24/11

dia ade blog :)


oh ! kenal ini perempuan jelita bak anak patung ? mesti ramai yang kenal gadis tecik molek ni . gadis yang telah berkahwin pada usia yg sangat muda . kalu tengok dye nye wedding mesti sume nak cmdye nye wedding . hebat ! terbaik kot ! . btw sorry ek fyn comei . ida teramik pic ni sbb nak tulis pasal kamu . nanti ida pulang balik ek ? :)
nak cerita sikit ni . meh sini kwan2 mari dengar cerita saya . budak comel ini name nye nur syafinaz asyirah . dye sudah memiliki blog sendri ! i'll repeated sudah ade blog ! waaaaaa . sudah punya masa untuk menaip . saya antara orang yang sangat teruja nak baca blog dye . walaupon sume bahasa omputih tapi tape saya akan try tok faham .
oh ho . and one more thing . puan fyn ni sangat cantik lagi comel . baik sgt sbb sume org dye layan dgn penuh keikhlasan . walaupon kami tak pernah bersua muka . xpenah bermesej even bercakap tapi saya slalu singah di page fb dye . dulu penah add myspace dye . fb tempat kami berhubung . serius dye sangat baik . sangat comel dan sangat hebat . sudah berkahwin tetapi tidak pernah lupa tentang status hidupnya walaupon masih diusia muda . saya respect dye sbb dye hebat . setanding wanita hebat di bumi ni . saya sayang fyn walaupon kami tak pernah rapat . dye hebat dye terbaik . dye seorang yang sangat comel . keperibadian dye susah nak di ungkap dengan kata2 ..
btw fyn syg ! saya harap kamu succes dengan blog kamu ! :)







saya tulis gune warne ni kerana ia sesuai dengan sifat puan fyn :)

3 comments:

Hanis Asyeera said...

hey , nice blog :D um ade url dye tak ? nak follow jugak . :)

Hanis Asyeera said...

hey , nice blog :D um ade url dye tak ? nak follow jugak . :)

(●̮̮̃•̃) budak MONTEL (●̮̮̃•̃) said...

blog dye kene dye yg invite . kalu x mmg xle tgok