8/17/11

wifi :)

0 comments
salam ..
hye guys :) 

nak ceritara sikit ni ..
seperti tajok yang x berapa paham tu kan ..
dalam zaman IT ni semua rang menggunakan penggunaan internet untuk perkaraperka yang berfaedah ..
semua tempat awam boleh dikatakan mempunyai internet percuma atau dalam bahasa it nye WI-FI

situasi ini berlaku di surau PUTRA AL-AMIN..
memang bagus niat murni AJK surau pasangkan wifi untuk penduduk kawasan ini ..
masalah sekarang bagus ke wifi surau untuk online FACEBOOK ?
bagus ke wifi surau untuk budak2 tengok LUCAH ??
bagus ke semua tu ??
memang aku pon guna facebook tapi online dirumah ok ..
atau di ARL BOWLING ...
adakah ini sesutu perkara yang bagus ???
pikirlah untuk kebaikan islam ..
bukan untuk kepuasan manusia


8/11/11

.........................

0 comments
i just can say :
now !!!! please let this feeling always with me

8/8/11

yeay !!!

0 comments
salam ..
syukur alhamdulillah sebab dah 8 hari kite berpuasa dan hari ini hari ke 9 umat islam berpuasa ..
semalam hari terakhir IFTAR dengan ANAK-ANAK YATIM ...
ALHAMDULILLAH semua berjalan lancar ..
adikadik pon semua baik2 belaka ..
dorang sangat comel ..
saya akan rindu kamu semua ...
insyaAllah kite akan jumpe lagi tahun depan :)

8/7/11

alhamdulillah :)

0 comments
salam ..
hye guys ..
rase macam dah lame tak mengPOST blog ni ..
semenjak berpuasa ni saya agak sibok dengan segala macam hal ..
saya sangat titik beratkan hal tentang adikadik yang berbuka bersama saya ..
kite kene pentingkan anak yatim kan ??
saya sibuk dengan cenderahati buat mereka ..
dengan meja , makan dan tempat mereka menunaikan solat ..
alhamdulillah setelah 7 hari kite berpuasa adikadik dari pelbagai rumah anak yatim dapat saya raikan ..
syukur ya Allah ...
dengan rezeki yang dorang dapat ..
dengan derma yang diberi mereka dapat berbuka puasa dengan pelbagai juadah yang mungkin pada kite sangat kerap dimakan tapi pada mereka mungkin hanya setahun sekali ..
seronok melayan kerenah mereka ..
mereka pon seronok dengan semua ini .
syukur syukur ..
disini saya ade beberapa keping gambar mereka ..
sangat comel sangat baik ..
tapi disebabkan internet agak slow hari ini anda anda dan anda boleh lihat di album fb saya :)

8/3/11

harihari d B U L A N P U A S A :)

0 comments
slam guys ..
btw salam RAMADHAN AL-MUBARAK ..
da agak lame tidak mengUPTODATE blog yang menjadi semakin usang ...
hari ini sudah hari ke4 umat islam menuna kan rukun islam ke 3 ..
alhamdulillah belom ade lagi pontengponteng ..
hahaha .. belom ade pasang niat tahu :)


dar drst puasa sehingga sekarang semua berjalan lancar ..
ALHAMDULILLAH ..
belom ade masalah serius lagi :)
cuma first day puasa perot meragam sebelom ke tempat kerja ..
but everything be ok after few minutes ...

OH YA !!! sebelom terlupa :)
semalam saya ade buka puasa di tempat kerja ..
hahaha ..
saya wearing purple blouse and of course fawwaz juga pakai purple ..
hahaha ..
fawwaz ?? siapa dye??
lelaki yang berjaya meruntuhkan ego saya :)
alhamdulllah lah ...
so  wll cont my post after a few days later :)

7/27/11

sudah pandai :)

0 comments
salam ..
hye guys :)
beberapa post lepas saya ade tercerita pasal driving classes si encik NASRUL RIZAL ..
sekrang ni dye dah EXPERT tahu bawak manual ...
laju pulak tu ..
xpayah nak takot kudakuda dah lepas ni ..
tak payah nak takot berenti kat TRAFIC LIGHT lagi..
tak payah takot enjin mati dah ..
dengan muke selamber + megah dye bawak dengan penuh rasa bangga ..
lepas ni boleh lah amik cik sayang dye dekat KLIA ..
kami x payah nak ikot kan ??
xpayah nak follow lah ..

lantak kau lah nasrul rizal oit !!
dah hebat jgan nak lupa aku sangat ..
nanty cik sayang xety anda pulang boleh lah bawak jenjalan ..
naik MANUAL beb !!!
xpayah nak muka nagis lagi mase bawak manual ...
kalu cik sayang xety ade time mulaa2 nak belajar dulu mesti kau manusia paling lawak kan ???
kalu aku bergelak ketawa agaknye dye berguling sakan ..
kan kan kan ??
hahahah ..
BTW encik NASRUL RIZAL ..
tahniah oh tahniah !!
lepas ni le pegi pulau bawak manual :)

7/19/11

driving classes part 2

0 comments
ALHAMDULILLAH ..
akhirnya nasrul rizal berjaya membawa kereta manual ..
dah tak kudakuda lagi ..
cube kadangkadang jek tu pon jarangjarang mati ..
baguslah kan ??
lepas ni boleh pegi amik xety dekat KLIA sendri ..
musti gf kau bangga gile kan ??
aku lagi bangga sebab aku yang selalu tengok kau drive macam hampeh !!
tu dulu sekarang tak dah !!
so lepas ni tak payah nak hadap sangat muke encik NASRUL RIZAL drive manual ..


disini saya ingin mengucapkan ..
T A H N I A H T A H N I A H T A H N I A H !!!!
saya B A N G G A dengan kamu :)

7/18/11

20 tahun ????

0 comments
salam ... hai hai hai guys :)
hari ini genap lah usia saya setua 20 tahun ..
OMG !!! dah tua lah pulak :)
tapi ALHAMDULILLAH Sebab diberi lagi kesempatan untuk bernafas di bumi ALLAH pada usia 20 tahun ..
terima kasih buat keluarga yang sentiasa dihati dan mengingati hari ini :)
ABAH, EMAK, SYIRA, AMAD SYIRAN.... saya sayang anda
di kesempatan ini jugak saya mengucapkan ribuan terima kasih buat rakan rakan FACEBOOK yang memenuhi ruang facebook saya dengan mengWISH BIRTHDAY saya ..
tidak lupa juga buat kawan kawan yang menjadi antara orang yang terawal menghantar dan menelefon saya di no saya ... ...
saya hargai kepayahan dan ke ikhlasan anda ..
walaupon adik adik angkat yang belom wish jangan risau saya TAK kecik hati :)
to PUTERI , NASRUL RIZAL, FAWWAZ, KAK FAZLINA, INTAN, LIYA .. mekasih tahu !! sayang korang ...
to my lovely brother AKMAL FARISH ... terima kasih adik sayang :)
to IDHAM MAZLAN ... awk jadi orang yang pertama ...
seperti tahu tahun sebelom ni ..
TAHNIAH ek ??
hahahaha..
terlalu banyak doa yang saya terima .. amin amin amin ..
terima kasih sangat sangat .. :)


SAYANG SANGAT DEKAT KORANG ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

7/13/11

bandar sejarah !!!

0 comments
malas nak cerita pepanjang !!!
so saya , syahirah , madia, nasrul serta fawwaz ..
( asik2 dengan nasrul dan fawwaz )
hahahaha .. sebab dorang jek syok lepak :)

so kami ke M E L A K A ...
kami ke MELAKA WONDERLAND❤ ❤ ❤ 
 mandimanda basah badan ...
gelongsor air, litar air memang terbaik ..
tak GEMPAK macam SUNWAY LAGOON tapi so cool ..

pusing2 DATARAN PAHLAWAN 
tetapi manusi di melaka sangat takde sivik !! 
pergh !! kiteorang hampir memaki atas sebab2 terpelihara ..
ape2 pon best lah ..




7/11/11

driving classes

0 comments
semalam dan punye semalam saya, fawwas dan encik nasrul rizal mengadakan driving classes ..
bukan untuk saya yang tak punya lesen tapi encik nasrul rizal yang mahu belajar manual gear ..
hah ! tahu pon kau nak belajar manual .
selama ni kau sibok vroom sane vroom sini dengan auto kan ??
ni sayang punya pasal lah ni belajar manual :)
it was cool beb ..
sangat sangat lawak ..macam kuda lah ..
yang tak boleh belah tu emergency break boleh bunuh saraf dalam badan saya kejab ...
hah ! memang lah kan kalu nak bunuh diri boleh teros jumpe die ..
time tulah ... sekarang dah hebat sikit ..
dah pandai skit .. tapi belagak macam pandai sangat . hahaha 

btw guys !! tersesak nafas den golak maso dye driving ..
but it was cute and cool ..
tahniah buat anda encik NASRUL RIZAL kerana telah berjaya membawa manual car :)

lepas ni le lah vroom sane vroom sini nek manual ..
xpayah nak auto sangat lah lepas ni ek ???? 
belajar parking pulak beb ..
mesti funny gile ...:)

( sorry guys , picha driving classes x sempat nak amik .. asik berkuda jek )

7/9/11

kawan makan kawan :)

1 comments
ni namenye nur syuhada akmal ..
sedap an name dye ??
tapi sebenarnye bukan nak puji tapi nak keji ..
saya x lah jahat sampai nak aibkan manusia ni ..
cume sifat tidak reti hargai kebaikan orang membuatkan saya kene post jugak benda ni .
dye rakan sekerja ..
kami mungkin rapat tapi itu DULU ..
sekarang ni dye mula tunjuk sifat ingin meminta makian dari kawan2 lain ..
OMG !!! macam keburukan yang terserlah ..
saya x cakap saya baik tapi mungkin saya tak seterok dye ..
dye berjaya membuat saya mula benci dye seperti kawan ..
dye juga berjaya buat saya hilang rase hormat dekat dye ..
OPS !! dye lagi tua dari saya ..
dye punya perangai serupa manusia yang talam dua muka ..
depan anda dye punya baik kalah kan malaikat " mungkin "
belakang anda dye akan menjatuhkan anda serupa anda paling terok dalam dunia ..
sampai hati dye kan ??
mulot dye serupa bangkai anjing !!!
dye akan cakap ape jek atau dye akan kutuk anda ..
contoh !! kau ni GAY lah .. 
atau kau ni dah lah tak cantik perangai cam sampah !!
ops .. tu perngai dye lah ...
saya malas nak cakap panjang .. 
sebab setiap kata2 saya akan membuat kebencian saya Lebih terserlah !!
cume JAUHI dye jika anda ingin hidup bahagia :)


0 comments
semalam terserempak dengan dye kat alamanda ..
hurm ...
rindu nye kat die ..
teringat duludulu ..
tapi mungkin tade jodoh .. saya terima ...

hensemnye ceding semalam paki green shirt,
topi itam ..
dgn shoes???
OMG .. dye hargai pemberian saya ...
die pandang dan SENYUM dekat saya ..
dye dtang dengan mak , akk and adik dye ..
oh i MISS that moment  :( 
ape pon i hope u happy now .. 
i miss everything bout u dear ..
but kite tak boleh macam dulu ....
erm :(





7/8/11

we keep this date :)

0 comments
salam :)
hye guys ..

last Thursday
7.7.11 
saya akan ingat tarikh ni
seriuse beb ..
tarikh ni kami beramai2 cuti pergi ke GENTING !!!!
wah syok sangat ..
paling gembira sebab abd muaisam pon gembira same ..
alhamdulillah kami selamat pergi dah balik ..
kami seramai 15 orang kesemuanya 
menaiki bus dari KL SENTAL - GENTING at 8.00 am
then were back from GENTING - KL SENTAL at 8.30 pm ..
12 jam berada di GENTING blum tambah time bangun kul 4 pagi then gerak PUTRAJAYA SENTRAL kul 6 ag .. pergh !! memang hari paling lama kat luar :)
yang lagi kiteorang rase hari ni hari paling bersejarah sebab kabel car kiteorg pon no 77 ..
hah !! sume ni takdir tanpa dirancang ..
so setiap tahun 7.7 mereka akan buat 1 trip to GENTING !!!
bermacam2 perangai yang ade ..
ragam , gelak tawa kami sume kami simpan sebagai kenangan ..
segala gambar kenangan anda semua boleh lihat dalam FB saya :)
to : KAK YANA , ABG JOJO, KAK TUTI , HUSBAN KAK TUTI , ADAM NAKAL , SI KECIK TOMEY GEGURL, DAUS, VIDYA , DINIE ADHA , MAKCIK, AIN , MUAISAM , SYUDOT, NASRUL , BLACK , SERTA FAWWAZ .. i LOVE korang :)



6/27/11

f i r d a u s i s a ...

2 comments
yoyoyo !!!
salam guys :)
hari ni setories sikt pasal ni lelaki .
aku sangat terasa kehilangan dye ( bukan mati )
dye sangat sombong sekarang ..
suda punya gf ka ??
ajak lepak memanjang xnak ..
mcam perigi cari timba ..
VUDUS !!!!
aku rindu moments time2 aku lepak ngan dye dulu ..
masing2 busy dengan segala hal ..
duit faktor utama kami tidak melepak ..
r i n d u r i n d u r i n d u :(


PERMULAAN YANG BAIK :)

0 comments
ade post sebelom ini yang mengatakan saya benci ADAM !!! 
tapi post tu xyau yg mane 1 .. 
banyak melambaklambak ...

semalam aku xtahu ape mimpi si ADAM ni ..
ckp baik2 kat aku .
masak tok aku makan ..
such a nice guy lah ( bak kate omputih )
pastu dye ajak aku main bowling lagi ..
hahahaha ..
sangat terkejot ...
semua benda ni permulaan yang baik ..
mungkin ..
insyaAllah :)

6/20/11

B R E A K O F F !

0 comments
today is 20 JUNE 2011 ..
dengan ini secara RASMINYA ..
SYAHIDAH ABD AZI & IDHAM MAZLAN breakoff ..
done ! 
last day , last month and last year i love u damn  much ..
now i HATE U ..
FUCK OFF lah lelaki ! 
do i CARE ke kau xnak kat aku ??
sikit pon tak ..
now were nothing ..
even 4 year i been togeher with u i will never and ever crying because u let me today ..
sikit pon rase TAKNAK NANGIS..
btw THANX Q leave me now .. 
daaaaaaaaaa :)

lelakilelaki !

0 comments
dah 2 hari keding hilang tanpa berita ..
macam aku yang wat salah jek ..
aku rase sebab aku bz dengan kerja on that time jek ..
xdapat lepak and layan dye .. 
now ! die diam tanpa berita ..
aku buat salah ape ?? hah lelaki ?
kau nak aku buat ape hah ?
nk hadap kau 24 jam jek ?
bak kata kau !
" takkan aku nak hadap kau 24/7 "
" takkan aku nak layan kau 24/7 "
so !!! macam tu jugak aku ..
pikir ah ! aku nak baikbaik kire baik lah ..
kang aku teros cari lelaki lain tinggal kau sorangsorang baru tahu !!!!


6/19/11

abah :)

0 comments
HAPPY FATHER'S DAY !!!


abah abah abah ....
sELAmAt hAR! bApA :)
i LOVE you ..
u are the great abah i ever had ..
u are the best abah 
the one and only one abah in my life ...
thanx Q 4 everything u've done for me ..
from i was born until now ..
from i know the worl until now ..
everything everyday ..
no words can describe u ..
only u and u .. 
i LOVE you ABAH :)


6/18/11

happy beday tecik tomei !!!

0 comments
salam :)
gumbiragumbiragumbira!!!!!
hari ini saya terima dua jemputan berday party kanakkanak rebina :)
ade belonbelon ade tiuptiup ade macam2 .. best sangat :)
it was cool babe ..
after finished all the work and i thump print ..
im going back and get ready for going berday party si dua gegirl tecik tomei ..
and i bought 2 present 4 them ..
one for the beautiful 1 year baby and the other one for the 3 year girl ...

HAPPY BIRTHDAY TO YOU,
HAPPY BIRTHDAY TO YOU ,
HAPPY BIRTHDAY TO GEGURL :)
HAPPY BIRTHDAY TO YOU........
HAPPY BIRTHDAY DEAR GEGURL :
NUR ALISHA DAMIA BT MOHD SHAHRUL IZUAN 
serta 
NAJWA NOR QISTINA BT MOHD NORIMAN ..


akak wish both of u be a great daugther and opkos sentiasa SIHAT supaya ibundadanayahanda tidak RISAU :)

6/16/11

demam ... demn !!!

0 comments
salam guys :)
even sakit pon still can smile beb ..
huh ! 
oh SHOCK !!!!
itu perempuan pulang awal hari ni ...
pastu gelak movie aku ... SYIAL !!!
hah .. itu ok lagi ..

sekarang ni aduyai ..
ALLAH sedang menduga hambanya ..
sick sick sick :(
demn ! demam ok ..
tapi badan tak lah panas pon ..
cume asik2 bersin ngan batuk ..
xnk cite kat mak petang tadi saya batuk DARAH !!
huh ! nk mati rase ...
azab weyh !


need some rest ..
rest ???
keje kot esok ..
even aku boleh gelak2 tapi no one knows how i feel right now ..
huwarrggghh !!! ..


6/9/11

0 comments
keadaan yang tidak memberangsangkan dan mood yang sangat hebat membuatkan saya hilang kata2 serta hilang kebolehan menaip :( ..
saya punya cerita berapi dan sangat geram dengan sikap sesetengah manusi yang tiada sivik !!
dengan sikap yang sangat kurang ajar lagi membuatkan hangin aku makin naik ..
jantan kat lane 10 tu ( kes tadi time keje )
 adekah patot dye sound kiteorg yang x bersalah ni ??
memang lah terkejot bile dye sound cm gini " korang tak nampak ke aku duk kat sini ??
memang babi lah kan .. aku bukan tak nampak memang tak nak trngok pon kau ( aku jawab dengan selamber)
dye sound balik " korang ni buat keje macam longkang ..
aku menjawab lagi " wei bodoh .. kau dah sah2 nampak lane penuh lagi duk depan ni pesal .. aku dah bagi waiting list kan buta ?? pastu ko tu [ekak aku dah sh duduk dulu .. nama kau sikit punya berejam lagi nak panggil ..
teros campak duit and nak blah ..
aq kejar ahh .. aku campak balik kat dye ..
then aku ckp .. aku tak hingin duit dr jantan xde sivik macam kau .. aku belah ...




sangan tak ade SIVIK .. bodoh betol ..
tak reti sabar .. muke cam longkang ag mau bising !!!
huh !

5/29/11

ceritera incik P O L I S (part2)

0 comments
MOHD HALIMI ISMAIL nama diberi ...
MHI nama dibowling ..
PANJANG nama disebut ..
dye lah penyeri dikala saya kesepian ..
dye lah abang dye lah musuh ..
cewahcewahcewah ...
abang ke ??? tak lah kekasih kot . hahaha
gurauguraugurau.. tade hape2 pon ..



semalam kami bersua muka untuk ke berapa ratus kali pon xtahu lah ..
hahaha .. terserempaksebenarnye ..
dekat himpunan sejuta belia ..
dye ajak saya berjalan dengan dye seperti kapel ..
OMG .. COUPLE ??
hahaha ... dye ajak sy kapel ..
dye nak sy syang dye ..
dye nak saya setia ngn dye ..
dye nak sy panggil dye ABANG ??
WTF .. geli siot ...
hahaha ..
tapi sy masih janggal ..
sy xtau harus bagaimana lagi ..
saya xtahu harus pikir ape ...
tolong lah saya ..
bolehkah saya sayang dye ?
setia dengan dye ?
hhhhhuuuuuuhhhhh !!!! peningpening :(



blog lagi ...

4 comments
ASSALAMUALAIKUM..
hye guys :)


sapenisapenisapeni ???
macik ni lah yang selalu semaksemak text sy ...
hahahaha .. gurau jek sayang ..
dye macik sayunk saya ..
oh ! adik mucsyukmasyam saya ni sangat comei :)

dye suda punye blog sendri ..
berkarya sendri ..
cerita hal sendri .. bagus kan ??
ofkos bukan sy yang yang promote blog ni ..
tapi dye punya sendri :)
so ape tunggu lagi ..
marimari dekatdekat rapatrapat ..
pasti anda tidak menyesal ..
 I LOVE U SISTER :)

MC a.k.a POTENG :)

0 comments
hari ni saya tidak bekerja ...
MC untuk supervisor ...
PONTENG kak yana suruh ..
memag great ah sebab yang xdtg sume pompuan ..
lelaki sume keje2 ..

sbnrnye niat nak keje tu ade ..
tp bile pikir en pian and en shahrul  ..
they make me work like crazy ..
xsukexsuke .. 
suke abg am yg cool and kak yana yang best ..
they make me love doing work ..

so atas permintaan kak yana ..
sy ponteng dan pergi ke HIMPUNAN SEJUTA BELIA ..
yeyay ! bersambajamba lah kiteorang :)

5/28/11

HIMPUNAN SEJUTA BELIA :)

0 comments
hey guys :)
hari ni sy kerja pagi ...
sy berkesempatan pergi hari belia ..
so awesome ..
the great ever day :)
hari belia start dri semalam ..
so smlm pick up encik nazrin kat kl sentra then hantar dye dekat presint 4 ..
tap yang paling tak best ialah FUNFAIR ...
sangat tak best ok !
pembaziran memang terbaik kalu pergi funfair tu ...

cont sal today ..
sbnrnye nak pergi sal nak tengok SUPER JUNIOR M ..
sangat COOL ..
orang sangat ramai ..
kene berdiri sampai TAK BOLEH BERNAFAS ...
kene tunggu sangat lama ..
tapi pernantian itu berbaloi akhirnya dengan kemunculan SUJU M :) ..
mereka sangat HENSEM + CUTE + COOL = HEBAT SANGAT ...
lepas habis konsert SUJU M kami pun pulang ke rumah dengan rase senang hati dan gEmBiRA :)

so last but not least ...
im the one who watch SUJU M consert LIVE in MALAYSIA ..
korang dapat ???? aku dapat kot :)
and tak lupa jugak ..
HIMPUNAN SEJUTA BELIA memang capai target sebab dekat SEJUTA lebih belia dekat pesta ni ..
TAHNIAH KBS .. TAHNIAH MALAYSIA :)

5/25/11

baby :)

0 comments
saya sangat jarang cerita pasal keluarga ...
tapi hari ini nak cerita jugak ..
dunia kita memang banyak musim ..
lagi2 dekat malaysia ni .
musim layanglayang lah , musim guli lah , musim kondakondi lah , musim pondok selipar lah , musim congkak lah , musim batu seremban lah ..( tetibe teringat zaman mudamudi )
tapi sekarang adalah musim BERANAK..
lepas sudah musim mengandung ...
makcikmakcik, kakakkakak, adikadik ( mane yang muda dari saya ) yang sedang tunggu hari kelahiran mesti stress sebab hospital putrajaya FULL REVERSED katil ..
memang full lah .. dengan orang bersalin lagi , yang sakit lagi , kanak2 lagi , warga emas lagi ..
pasal tu ade yang duk dalam LABOUR ROOM AJEK .. habis xkn nak duduk kat LOBI UTAMA plak ..
gila kau ! kang jadi benda lain pulak ...
tapi tu sume lumrah hospital ..
mesti ade yang sakit ..
beselah ALLAH mesti menguji hambaNYA ..
kene redha lah :)


back to the topix lah ye ..
sorry termerepek pulak ..
2@3 minggu lepas maklong saya menantu kepada toksu saya selamat melahirkan anak yang ke 3 ..
perempuan yo !!
yang pertama dan terakhir lah ni ..
sebab yg lagi dua anaknya lelaki ..
yang last ni perempuan ...
mungkin dye tak boleh ngandung lagi sebab kesemua anakanak dye lahir bedah ...
kalu mengandung lagi pon mungkin risiko yang sangat tinggi .. kesian kan ??
yang last ni pon sush sangat ..
memang Allah menguji dye sangat2..
sampai 3 kali operate lah ..

LEPAS TU .. ibu UMAIRAH ..
melahirkan pulak bayi yang ke 4 keluarganya pada 13 @ 14 MAY lepas ..
tarikh tak sure lah :(
tapi adik umairah perempuan jugak ..
yeyay ... girl lagi :)
kesian asnawi dye sorang jek lelaki ..
ALHAMDULILLAH lahir normal selepas lahirkan nurul jannah 3 tahun lepas ...
nama baby : RABIATULADAWIYYAH ..
berat : 2.9 kg ..
waktu : 4.04 pgi ..
comel sangat ..putih macam JANNAH :)

and the last one ..
last tuesday ..
AMNI RAUDAH dapat adik baru jugak ...
perempuan jugak ..
memang tahun ni banyak baby girl kot ..
lahir normal ...
comel sangat ,, xdpt nk tengok lagi ..
just tengok dalam fb saja ..
yelah kan ... belom ade mase nak pegi tengok depan2 ..
nama : tak pasti lagi ..( AIRA RAUDAH @ AIRIS RAUDAH )
berat : tak tahu ..
waktu : 11 lebih am


so lepas ni tambah riuh lagi lah rumah dengan adenye baby2 baru ni .. tak lupa jugak mama FIRAS pon akan melahirkan bayi kedua keluarga mereka tidak lama lagi .. harap2 GIRL lagi :)

kerja @ kerjaya ???

0 comments
semalam dapat kol dr PTPL ..
sal study ah ape ag kan ..
DIPLOMA IN INFORMATION TECHNOLOGY ..
tapi mak tak bagi pegi ..
quit sedey jugak sebab ni jek yang aku layak ..
kerajaan memang hancur lebur ah ..
maklumlah bodoh tahap tade lagi bodoh dah ..
seronok tengok orang lain belajar tapi aku ??
keje jek mampu ..
kalu keje ok xpejugak ..
mslhnye sekarang nak anta aku pegi LUMUT minggu depan tapi conformation letter tak dapat2 lagi ..
hurm ..
back to study ..
memang pon mak x bg sebab kene bayar ..
tapi PTPL tu ok what ???
sabar jek lah .. mungkin tade rezeki lagi kot ...
hah lagi 1 !!! keje yang memang tak benti ni ..
kak yana nk berenti dah :(
mungkin AHMAD JOHARI yang naik supervisor ..
that's mean supervisor semua lelaki lah ..
hah ??? lelaki ??
so kiteorang makin kene buli dengan semua supervisor yang sangat pemalas !!
aku pun makin malas lah nak buat kerja ..
selasa dah kene pegi LUMUT ..
kalu pergi bercuti sedap ah ..
ni pergi jadi hamba..
hadoi ! malas betol ..
lagi 1 pulak ...
sabtu ahad ni ramai pulak yang cuti .. tinggal aku kaz zam ngan kak zana jek ..
kene keje ngan orang2 tua ni mesti busan nak mati :(
tapi xpela sebagai senior yang hebat aku boleh tempis kelemahan dorang ..
hahahahaha .
ayat sangat bodoh ..

sekarang ni aku tak tahu nak pilih KERJA @ KERJAYA ..



5/23/11

ceritera incik P O L I S ...

0 comments
assalamualaikum ...
dah lame tak menaip ..
sorry ah sebab saya sangat bz ..
tade mase ppon balik jek keje BOOM tidor ...
bukak jek mata VROOM keje ...
arrrgggghhhhh !!!! stress nye :(


okay okay okay ....
mule nak bagi tahu yang sangat rindu kat AKAK FAZLINA , ADIK EYKA .
dah lame x mesej akk . sebab bz akk pon bz same jugak ..
adik eyka pulak sibok spm .. malas nak kacau ... agpon kiteorg memang jarang kontak ..
btw akk DOAKAN KAMU DAPAT GREAT RESULT SPM nanti :)
to AKAK pulak nanty adik kol ek ? kite 3g muke masing2 :)
tapi... rindu jgak kat si FARIS tu ..
apepon tunggu tak BUSY jelah

oh ya ! lupe pulak kan ..
berbalik pada topik tu ..
hahaha POLIS memang aku x suke sebab bile aku mrempit jek nampak dye teros menggigil .
pasal tu aku benci polis ...
benci punya pasal lekat pulak sorang polis dalam hidup aku ..
siap ajak aku KAHWIN lagi ..
hah >? K A H W I N ????
memang tak lah .. kenal pon sebab kau tu regular customer aku :)
hoHOhoHO .. bukan customer TOOOOOOt ek ... ni customer tempat aku keje ..
bowling center .. dye selalu jek datang main sambil mata gatal usya2 aku dari jauh ..
pergh ! bukan perasan ek tapi dye yg mengaku :)


OH YEAY ! gembira hati ini tika ada yang meminati ..
tapi mslhnye aku tak suke POLIS ..
dye buat aku rase kelam kabut jek ..
tapi tapi .. dye suke kasik aku makan ..
suke tabur makan depan aku ..
pasal tu aku makin sihat ...
haha masalhnye aku tak suke POLIS lagi ..
dah tu dye punye badan sangat besar dan TINGGI !!!
aku dah lah macam x berapa makan kalsium jek ..

tapi kan .... dye sangat HIPOKRIT ..
bile ade ramai orang jek suke jeling2 ..
tapi bila berdua suke gelak ...
hahakz ... dye paling sy SI GEMOK ..saya kan gemok
tapi dye INCIK ABANG .. sebab dye kan lagi tu ..
saya harap kami kekal kawan sampai bile2 sebab saya taknak kawin dengan dye :)

ok lah itu cerita saya untuk hari ini ..
insyaAllah kalu ade kesempatan saya taip lagi :)

5/12/11

tuweeeet saya

0 comments

ASSALAMUALAIKUM
( salam kan pemting )
OH YA !
dah lame rasenye saya tidak mengeluarkan idea2 BONGOK saya ...
haha .
nak cerita pasal TWITTER saya yang baru itu :)
FOLLOW lah saya kawan2 :)
nanty saya FOLLOW anda ...

5/3/11

TRENDLY SHAWLS

0 comments
hye u Oll's ...
saya nak promote 1 page ni ..
bukan ape tapi page ni sangat bagus bagi suke SHOPAHOLIC mcm saya ..
saya sangat gile shopping ?
amazing betol ...
hahahaha .
tak2 ni betol ni ...
LINK ni memang bagus untuk semua jenis size ..
tak kire dari XS smpi XXL .
sbb link ni jual baju dr pelbagai saiz ...
bagi yang berbadan besar macam saya pon masih boleh membeli baju yang comel2 dr link ni ..
memang saya akui adakal saya jelos kat orang yang kurus sebab boleh beli baju cantik2 ..
tapi saya ???
so bile SEARHING bagai nak gile kat FACEBOOK ni terjumpa pulak page ni ..
memang terus like ah ..
sebab saya juga boleh membeli walaupon saya bersaiz besar ..
baju dye memang SANGAT CANTIK , BERGAYA , DAN BERKUALITI ..
harga pon BERPATUTAN ..
jadi boleh lah melawati LINK ini untuk LEBIH LANJUT :> http://www.kznabihah.com/

ni pulak PICTURE owner butik ni ...
dye sangat COOL dan BAIK ..
LAYANAN si gadis ini memang sangat TERBAIK DARI LADANG ...
tak percaya CUBELAH :)
just TEKAN pada LINK ini http://www.kznabihah.com/ dan boleh membuat pilihan serta bayaran :)

5/2/11

bulan mei ??

0 comments
assalamualaikum guys ...
ape cerita ?
sya ade cerita suka duka di bulan mei...
saya keilangan seorang sahabat dikala menunggu detik2 1 mei 2011 ..
sangat tidak mempercayainye kerana baru beberapa jam lepas kami berborak :(
waaaaaa.... die dah tade .. kadang2 rase macam sangat tak percaya yang die dah pergi ..
seriuse masih tak percaya ...
kadang still terpikir dye masih hidup bile online fb dye ..
bile akak dye miskol pakai no dye ...
waaaaa .. sedey nye ...

lagi 1 cerita ..
si MHI ni dye terjujur plak dengan aku yg dye suda ade penganti ..
hahaha sedey ke gembira ke ?
sangat tak boleh pikir sebab rase macam sekejab sangat pastu kena GAME ...
babi betol jantan tu !!!!
lepasni kau tak payah nak gedik2 ckap dengan aku :)
(memanglah sangat geram sekarang )

semua orang dah tahu yang bulan MEI ni ade 1 hari dipanggl MOTHER'S DAY kan ? macam2 dalam otak ni pikir nak bagi hape kat emak ... tapi kewangan menurun dengan hebatnye menyebabkan tade hape yang mahu dibeli ... arrrggghh sangat stress ni ...


memang dah tak tahu ape lagi conclusion yang ade ..pikir punye pikir sama dengan tak payah pikir :)

4/24/11

oh abg gemok :)

0 comments
hari ini jek dah berapa banyak post dah ... tadi kan abg gemok sy im dekat facebey .. ajak lepak ah .. sy pon ok ajek lah kan sebab sangat lama dah tak jumpe dye . jadi amik keputusan nak lepak ngan dye le jln2 naik kereta ... weeeeeeee ..get ready sume turun bawah sebab gumk dah smpai .. yang tak boleh belah tu dye dah kurus ... sangat kurus ok .. rase macam janggal pula jumpe dye .. lain gile sangat lain kot :(


dye putus cinta dan sangat kurus .. saya sedey tengok keadaan dye macam tu .. sape yang buat abang saya macam ini ??? dye dah tak macam dulu sangat berubah ..dah x lawak macam dulu . suke merepek . sangat macam orang gila .... kenapa abang macam itu ???? yang lagi saya tak boleh terima dye cepat menangis bila dye dengar lagu ROSSA-ATAS NAMA CINTA :( 


TO THAT WOMEN : PLEASE DO NOT MAKE MY BROTHER CRYING AGAIN AND AGAIN . kalu kau dah tak suke dye kau xpayah nak siksa jiwa dye .. ko dah kenapa ? memang bodoh tau ! dye dah tabur duit tapi kau tak hargai ...sekarang kau nak siksa hidup dye dengan kejamnya ? what the hell are u doing now ? huh beware dear fucker sister ...

boleh ke ? ye ke ?

0 comments
tadi tengok BERITA TV1 . ala channel KERAJAAN tu .. takkan xtau tipu ajek ... kerajaan serta PM MALAYSIA . pak najib tu sibok ckp pasal blogger . antara aku , SYIRA , MADIA , INCIK BB , ZOOL , ADIK EYKA , ADIK AFFAM serta kaliankalian yang memang suke memblog boleh menulis tentang KERAJAAN . KRITIK KERAJAAN KE ARAH POSITIF .. masalah yang sering menjadi tanda tanya kepada aku . BOLEH KE KITE KRITIK KERAJAAN ? TAK KENE TANGKAP MASOK ISA KE ? DORANG BOLEH TERIMA KE KRITIKAN KITE ? TAK AKAN ADE MASALAH LAIN YANG TIMBOL KE ? 


kalu semua benda ni tidak menjadi masalah sama sekali kepada kerajaan kite aku antara manusia atau rakyat malaysia yang akan memberi kritikan terhadap kerajaan kite .. ape dehal .. komen rakyat juga boleh meningkatkan ekonomi negara kot .. bak kate pak NAJIB >>>>>> RAKYAT DIDAHULUKAN PENCAPAIAN DIUTAMAKAN . dah terang2 moto die macam gitu . so pandangan rakyat juga penting bagi membangunkan negara kita .. jadi mri lah same2 kite mengkritik negara untuk pembangunan yang sihat :)

gggggggrrrrrrrrr !!!

0 comments
tadi tengah chat ngan incik BB ... dye post pasal ni "
nape ha ? nape sstngah org benci sngat kat Justin Bieber ? dea buat sala ape ? kourng dengki ehh dea muda muda da bnyk ACHIEVMENT ? ehh Kemon Laa~ , jgn na jadik noobish lha weii . bukan dea ade kcou kourng unn . bukan aq na bangge2 kan dea okai . just ta faham perangaii sesetenga org . lou benci unn tapaya lha smpaii na fuck fuck . ape lha . "
so memang sangat lah ade masalah .. setakat komen2 biasa tu adelah ...adelah duatigaempat komen yang boleh wt gadoh jugak lah tapi kami kan COOL . so benda macam itu tidak menjadikan ape2 masalah terhadap kami .. tetibe si INCIK BB post komen dengan saya macam ini " ade orang post wall benci JUSTIN BIEBER pasal dye kafir .. " HAPEKEHAL ? ade jugak manusia yang berfikiran cetek .. 
lagi tak boleh blah dye masok bab agama .. awak sendri pon iman terkakai lagi mau nak cerita pasal agama .. tengok komen2 ni :)
  • BangBir Sudaa hahaha ! ape ape j lha kou . dea kan da jadikk HOTSTUFF skang . kou dngki ape nan dea ? kou na fuck fuck dea asal ? ehh tuhan da kasi dea kelebihan okai . so jgn na fuck fuck org sesuka hati .
    5 hours ago

  • Saye Saed dye KAFIR
    4 hours ago · 1 personLoading...

  • BangBir Sudaa kafir unn hambe allah . kou ase ape org kafir pk sal kite if diorng tao pangaii kite cmnie ? dea kafir dea punye hal lha . kite islam ta ad hak na fuck fuck org kafir . kou engat kou bgus sngat ?
    3 hours ago

  • Diddyn Iddin sokong said...
    3 hours ago

  • Saye Saed kafir-neraka

  • Diddyn Iddin bangbir,kau ingat x dose ke kite sokong org kafir,tu macam kite sekutu ngan die...kau nie nmpak sgt x ngaji skola...
    3 hours ago

  • Saye Saed kite perlu dakwah org kafir ,,supaye msok islam
    3 hours ago · 1 personLoading...

  • BangBir Sudaa
    Diddyn : aq ta ckp aq skong kafir . dalam Quran ade kate ape . kite taleh benci sesame manusia . dah keturunan dea kafir . so dea ikut parents dea . macam Maher Zain kan ? Maher Zain dlu unn penganut Kristian . tapi skang dea da masuk Islam... . hidayah tuh . mayb Justin Bieber leh dpt hidayah ? kourng yg cetek sbnrny . :) . adooo . payah ckp nan bebudak .

    Saye Saed : kou fuck Justin Bieber j ke ? nape ta fuck j sume artis barat ? kan ke diorng sume kafir . kou tapena denga lagu omputih ke ? cetek gile otak .
    See more

    about an hour ago

  • BangBir Sudaa lagi satu Saye Saed , kou da bnyk ke ilmu akhirat ? da leh ajak org kafir masuk Islam ? ehh , Kemon Laa~ orng mcm kou nie lha yg merosakkan agame sendiri . tapaya na fuck fuck , kou benci dea kou tapaya na tulis status . kou benci sorng sorng sudaa . aiyoo . ini maciam org pun ada ka ?
    about an hour ago

  • Saye Saed kite kne yakin supaye leh dakwah org2 kafir msok islam..dakwah ialah ibu segale fardhu ain,,sunnah nabi
    about an hour ago

  • BangBir Sudaa
    na dakwah org len kite kne cermin diri dlu . kou ? semayang penuh ta ? haa , dari situ dptny fardhu ain , leh dpt pahale kan . lou semayang unn ta bek tapaya lha bro . na tngok komen membe aq ?

    Syahidah Abd Aziz : ida xle komen uh . pasal dy...e bkn kwn ida ... tolong bgtau kat dye and kwn dye yg sorang tu ... bkn x ngaji skolah .. tapi x pandai sgt cm dye . ke banggang sgt ckp kite sokong kafir kite sekutu ngn dorang .. ckp kat org cerdik cm dye tu .. minat dgn sokong has a diffrent meanings .. soh dye pgi mengaji skolah dulu ..

    Syahidah Abd Aziz : cakap plak kat laki tu bukan kite perlu dakwah org kafir masok islam .. kite sndri pon entah iye ke tak ke syurga .. nak tulis tapi x tau maksod .. berdakwah bukan dakwah .. tak pon copy ajek komen ni pegi post kat dye .
    See more

    58 minutes ago · 1 personLoading...

  • Saye Saed dose fitnah lagi besar dripade dose mmbunuh,,huhu
    56 minutes ago

  • BangBir Sudaa ape kne mgene ? dah skang kou jgn akp bnyk . kou na fuck dea kou pnye pasal lha okai ? aq mmg minat Justin Bieber . aq ta kate aq skong dea . aq just na perbetulkan ape yg sala . taleh fuck fuck org sesuke hati ye :) .
    54 minutes ago

  • Saye Saed kasi taw je km minat die,, haizz
    54 minutes ago

  • BangBir Sudaa aq ade tulis tuh kan ? emg aq minat JB . dah tuh kenape ?
    53 minutes ago

  • Saye Saed lambaat
    50 minutes ago

  • BangBir Sudaa lol .
    48 minutes ago
cube lah korang bace .. ade ke patot cakap macam itu ? memang lah aku pon antara manusia2 yang x berapa nak minat sangat kat si JUSTIN BIEBER tu .. tapi aku tak lah berapa nak bodoh sangat malukan diri sendri untuk membenci orang lain  adeke patot ? memang tak patot .... ade 1 ayat yang memang tak boleh terima "kite kene yakin dakwah orang kafir ..dakwah tu ibu segala fardu ain ...sunnah nabi " hahahaha . nak cerita pasal sunnah nabi . masalahnye KAU BUDAK KECIK IKOT KE SUNNAH NABI ? CERITA SIKIT ... KAU SELAWAT TAK KAT NABI MUHAMMAD ? KAU DENGAR KE CAKAP MAK AYAH KAU ? KAU MELAYAN KE TAK MAK AYAH KAU ? KAU HORMATI ORANG TUA KE ? KAU PEGI SEKOLAH KE ? KAU BUAT KE SUME SUNNAH NABI TU ? kalu antara 10 sunnah nabi tapi 1 jek yang kau buat pun tak bagus gak ... nak ikot sunnah nabi yang WAJIB tu kau buat tak ? SEMBAHYANG KE 5 WAKTU ? PUASA PENOH KE ? KAU BACE AL-QURAN KE ? tepok dada ttanya iman ...
ade lagi 1 komen yang paling tak berasas . memang aku tak paham apesal dye cakap macam ni " ingat tak dosa ke kite sokong orang kafir tu ? macam kite bersekutu dengan die ... kau ni nampak sangat tak ngaji " .. masalah sekarang lelaki ! kau nak cakap kawan aku tak ngaji ke kau terlebih ngaji ? ke banggang sangat kau ni ! nak cerita agama tapi malu kan diri sendiri . memang banggang lah name dye .. meh sini aku nak cakap sikit . aku memang lah TAK PANDAI sangat macam kau tahu ! tapi aku tak lah BANGGANG SANGAT ... kawan aku si INCIK BB tu bukan sokong JUSTIN BIEBER tu sbb dye kafir ... dye minat JUSTIN BIEBER Tu sebab lagu2 budak tu best ... lagipon budak tu UP TO DATE . bukan cm kau .. speak mata pon skema .. tak UP TO DATE langsung ... kau tu BAGUS SANGAT KE ? KAU NGAJI HABIS KE ? AGAMA KAU PERFECT KE ? KAU USTAZ KE ? suke2 je nak jusge orang .. dah sahsah maksod SOKONG dengan MINAT tu lain .. kau lagi nak bising .. kalu kau NGAJI sgt tolong bagi sikit maksod sokong dan minat tu .. aku rase lain ajek bunyi dye ... lain kai jangan nak banggangkan diri sangat .. aaiiissshhhhh :)
PLEASE LITTLE BOY : DO NOT JUDGE A BOOK BY IT"S COVER .. aku bukan backup JUSTIN BIEBER TU .. mslh nye kamu dah cmpo adokkan masalah kebencian kau dekat dye dengan agama yang kau sendiri belom tahu arah tuju kau kat akhirat ... mane ade manusia perfect sangat .. ade plak manusia yang belagak bagus macam kau ... memang aku tak paham dengan kau .. yang kau nak FUCK sangat si JUSTIN BIEBER tu apesal ? kau FUCK dye pon kau bukan kaya macam dye .. suk diam2 sudah lah .. pegi sekolah blaja agama tingkatkan ilmu dunia akhirat kau lagi bagus ... 

TO SPEAKY MAN : kau plak jgn nak banggang sgt .. aku memang sakit mata betol baca komen bodoh kau tu ! macam kau jugak bodoh .. buang masa jek kau komen tapi membanggangkan diri tu sangat .. dah lah x macho langsung kau ingat dengan kau punye komen tu orang nak kawan dengan kau ! aish .. sewel ...

SYAHIDAH ABD AZIZ: yang kau plak emosi lebey apesal ? hahaha kau pon bukan minat sangat kat si JUSTIN BIEBER TU ... hadoi masalah betol lah kau ni .. drama gile habis :)
TO INCIK BB : DONT WORRY BE HAPPY > ape yang kamu minat kamu teruskan .  jangan layang orang2 yang tade otak  macam dorang .. OPS ! bukan tade otak tapi tak reti pakai otak .. relax saje lagi bagus ... btw COOL BEBEH :)
0 comments
apesal internet rumah ni macam budak baru bejalan lambatnye ??? APESAL WEI ??? mslhnye sekarang nak download lagu yang 3.45 mb tu pon kene tunggu sampai 7 JAM ? pehal ? gile tak masok akal ....apesal tak suruk aku tunggu teros 7 hari ke 7 minggu ke ... halamak .. bapak aku bayar memahal tapi servis macam TAIK ! STRESS TAHU !!! STRESSSSSSSSSSSSSS ......

lagi 1 masalah sekarang ... yang memang buat aku nak maki ajek orang yang buat astro tu .. memang bodoh betol .. tiap tahun naik harga .. pastu pasang plak pakej bodoh2 suh orang beli ... tu OK lagi . bile jek HUJAN langsung tak bleh tengok tv ... ape benda BODOH yang die bg ? servis macam hampeh jek ... alamak ..... sekarang hape pon tak dapat . memang aku nak campak piring astro tu kat muke tokey astro ... BODOH BETOL !

hohoho ......

0 comments
semalam madia ajak poie i-City .. disebabkan aku ni TAK PENAH pegi tempat bercahaya tu aq pon terexcited lebeh lah nak pegi .. jangkaan saya yang terlalu tinggi menggunung jadi say pon sangat gembira walaupon saya menjadi seorang pendiam ( sangat menyampah situasi itu ) . dikelilingi orangorang TUA memang sangat TAK BEST .... gggggrrrrrr .. mereka bercerita tentang isuisu semasa sebaya mereka manakala kau ? menjadi tunggul yang menyendiri sambil bergambar sendiri ( eyok sendiri , erasan cantik katakan )...

dalam masa yang sangat BOSAN tu .. akhirnya kami tiba juga di destinasi pilihan ... YEAY !!!!!!! memang terbaik lah :) harga pon boleh blah lah .. tadelah mahal macam tempat lain .. kira ok lah kan ... sbnrnye dah taktahu nak taip ape .. jadi tengok sahaj picture yang saya snap ok :)





















hebat ! sangat hebat .. bandar bercahaya memberikan kite banyak inspirasi .. i like :)

4/19/11

untung lah !

0 comments
i was read one of my blogger blog .
seeing like they love each other as a sister brother or whatever :)
HAhaHA :)
btw i really miss her so much ...
did she feel the same?
mybe not becoz she has a new sisters .
so i dont mind if that can make her really happy ...
( hah ! dah2 syahidah .. xpayah nak mrepek sangat .. bi pon cm hampeh jek )



hahaha .
kadang2 rase macam hidup ni hape jek .
sangat tak best ..
setiap hari do the same thing ..
tak mencabar langsung ..
cube bagi kerja mencabar sikit ..
hari2 pon makan free ...
sebot ajek ..
BOLAT !!!! nak wedges :)
(sambil senyum kucing sikit )
jab lagi terjawab lah ..
GUMOK ! ag 10 minit datang amik :)
memang slalu dah agak .
xpenah pon xdapat ..
kecuali hari ahad .
sebab dye cuti ..
dye memang sangat suke tabor makanan kat aku ..
pasal tu aku makin GUMOK :)

 untung lah dapat makan free jek memanjang :)
tapi paling tak untung sebab aku xde sape nak sayang :(

4/15/11

12345678910 :)

0 comments
1 2 3 START :)

salam all ...
rini ok dr semalm ..
sangat ok ..

sebab sy dah boleh belajar terima kenyataan yang saya adalah saya ..
sebelom ni bukan hipokrit ok .
cume try to be good one 
now ! i get that :)


4 5 6 hari ni rase cam kosong jek hidop .
seriuse . rase macam takde hape jek ..
pegi koje balik koje ..
pastu bowling movies ngan bolat ..
lepak2 ajek ..
sangat bosan kan ?
huhuhu ...
pastu memang sangat sadis hari2 aku pabila aku rase macam nak nagis jek padahal tak tahu apesal pon :(
erm .... apekah hidup ini akan berakhir ?



and mybe 8 9 10 of mei i will get my OFFER LATER :)
yeay ! INSYAALLAH dapat tetap ..
amin :)
tapi mslhnye .. aim aku skang kerje smpi puasa ajek .. dekat raye anto surat LETAK JAWATAN ..
hahahahaha
rase macam hape jek .
GEMBIRA KE ?
SEDEY KE ?
yang pasti STRESS tu perlu ade ...
ape2 pon CHILL RELAX LEPAK :)




4/13/11

.............. !!!

0 comments
semalam ngan harini memang sgt tak tahu apesal mood sangat ase nak menagis ...
semalam lagi sedey .. duduk jek sesorang sambil men fb tetibe dengar pulak lagu BAIK-BAIK SAYANG ...
memang teros rase nak menitik air mata ...
arrrggggghhh ! sangat tak buley terima keadaan ini ....
macam mane nak buat lagi ??
pastu boleh pulak member nyanyi lagu RINDU SETENGAH MATI ..
memang nak mati dah rase ni :(
waaaarrrrggghhhh ... nangis teros tapi cover sikit:(


then petang tu bOlat ajak pegi tengok wayang ..
cite CUN!
ye !! aku memang orang terakhir yang tengok .. tahu dah !
tapi aku rase macam kosong jek tengok cite tu ...
bile plak bab2 yang sedey lagi nk nagis ...
tapi aku tak nangis ...
bOlat bey plak cakap aku nagis ! mane ade .. sesey ajek ok ...


seriuse aku pon xle pikir apesal ngan aku sekarang ...
tadi terbace wall PAKCIK MJ ..
die pon dah decision yang nak tinggalkan kiteorang and be in love with fucker girl tu ...
dorang pon gembira .. yeay ! 
aku always pray 4 u frend .. hope u will happier ever with ur lovely kapel ..
just miss the thing we do together ...
tapi x sedey mane pon sebab aku ade kwn baru ganti tempat kau ...
best bangat deyh ! movies jek kiteorg .. makan pon free :) 
btw pas ni kite dah xkwn ag an ? ko jage diri ... ok ?




that's all 4 today post .. 
siap2 mau ke kerja deyh ...
nty post lagi ..
mane tau tetibe gembira pulak :)

4/11/11

back again :)

0 comments
selepas 10 hari @ 11 hari yang lepas baru hari ini ade mood nakUPDATE blog ...
bukan takde cerita ..
sangat banyak cerita ..
ade cerita suam2 kuku , cerita panas , cerita sejok ...
tapi mood yang datang dan pergi membuatkan saya tidak mengUPDATE blog lagi ...


yang lagi tak buley blah nye keje yang tak henti2 membuat ag BET++++++ lah malas nak on blog ...
dalam masa yang sama jugak macam2 benda yang rasenye x berapa memberi impak terhadap diriku berlaku ..
arrrrggggghhhh ! 
everything gonna make me feel dumb ...



see all next post :)

4/1/11

damn stress

0 comments
OH SHIT !!!!!
keje macam robot jek tapi gaji banyak tu jek ????
bkn tak bersyukur masalah nye sekarang gaji yang di bayar TAK SETIMPAL dengan keje ..
dah macam robot dah aku perah tenaga hari2 tapi tetap banyak tu ajek ...
tak gune OT sana OT sini tapi tak penah pon gaji banyak ...
tetap banyak tu takpun makin sikit ..
pastu bayar gaji lembab nak mampus ...
memang tak lame mane ah aku keje ....
tunggu ajek lah .