7/29/10

everything good !


ASSALAMMUALAIKUM :)

da lame sgt x menaip atau kata kasar tak memblog :( rindu rsenye haty ni . sgt2 bz n prob dtg silih berganty . hilang rse nk menulis atau menaip . mungkin disebabkan pelbagai benda yg nk kene tempoh dlm beberapa hari ni . tapy jgn riau becoz everything gonna b okay )

firstly i want to write bout my to LITTLE BUSUK iaitu MICO n FLUFY :) mereka semakin membesar dan mengganas . hahaha . suke gigit2 aq . mereka sgt suke bermain . berebut tempat main adalah hobi mereka . mereka umpama pelari pecut dunia yang akan berlari pantas apabila pistol ditembak . hahaha . sgt sgt sgt aktiv :) senang haty melihat mereka bermain dan mkn byk. semakin gemok . itu yg paling best :) mereka adalah HAMSTER ku . abah nk tmbh ag 2 ekor . yeay sonok2 .

secondly is aq kuar ngn FIRDAUS pergi memenatkan kaki di sekitar kawasan di malaysia . hahaha . mne ? rahsia . sape firdaus tu ? kawan gile yg masok air . kua ngn mamat ni sgt best . pergi tgok wyg . abiskn duit dye ag lah best . skrg dye da miskin aq da papa . hahahaha . kami kan kawan :) tp dlm mse yg sme de ah kurang sng aty ngn beberapa org dan menyebabkan aq rase nak bg kaki jek kat budak tu . pangai cam gamapang ! sial ag ko dr anjing sial . hahahaha . ape2 pon kan . kau budak is DOG ! bkn kau firdaus syg . tp org lain . da tau senyap :)

thirdly is HAFIZ . dua tiga empat lima hary ni mmg tak sekepala . tak sehati . tak se fahaman . pendek kata mmg TAK LAH ! dye x cye aku ! ADE AKU KISAH ? nk marah2 aku siap ngadu kat mak . ADE AKU KISAH ? siap ckp kat mak yg mak jadik saksi antara aq ngn dye da PUTUS . ADE AKU KISAH ? cabar aku jgn carik dye ag . ADE AKU KISAH ? nak tgok sape carik sape dulu . so ADE AKU KISAH ? mestilah aku TAK KISAH ! sbb kau yg carik aku dulu . hahaha . ko lah mnusia pling lawak . tpy kau syg aku kan kan ? SARANGHEI TOOOOO :)

fourth is idham . erm yg ni ag aq takk paham . nk start dr mne pon xtau ag ni . aish ! aku syg dye . aq suke dye . aq rindu dye . aq nak dye . tapy ......................................... aq rase aq ngn dye xde jdoh . ta le bersama ag . sbb ape . sbb dye asik nk marah aq . same to apiz . kdg2 tu rse xnk pki hp tapy ....... nty rindu suara dye . bile da rindu nk kol . bile da kol nk dgr bile da dgr pasty gadoh ! aisyh2 . mslh2 . cmne nk buat ag ek ? nk settle mslh one by one ngn am ni sush . sbb dye ni asik nk potong ajek aq ckp . aisyh ! da ah bnty ckp sal dye .

fifth is my lovely adik agkat si EYKA BUDAK BUSUK . hahaha . cite sal budak ini sgt2 lawak . dye suda  berpunya OK ! jgn nk gtl2 ngort dye . she got a new bf but the bf is 2o :) so dye sgt2 care sal bf smpi terlupa ku nye beday . ahakz . ( tape akk x amik aty pon lah adiq ) dye the last person yg wish beday aku . hahaha . lawak gile . tp aku berterim kasih jugak lah sbb dye wish jugak . jgn isau akk ok ek . i love you lah adiQ .

sixth is PUTERI a.k.a TETEK KU :) semalam dye baling tepung kat aku . agak kuang asam ko an ? padahal smlm beday aril ( abg IKAZ TU ) abg ke ? si aril tu kecot gile cm pompan . blom nk baling tepung dye dah lik . stress jek aku . last2 aku yg jadik mangsa puteri ! tapy tape . syok kot . haahaha . si janah kene kat mata . sib bek mak x bising . dye nagis sbb mata pedey haha . tapy sonok jugak !

the last is bout PUASA :) puasa da sgt2 dekat . dlm 2 mggu ag insyaAllah . kite sume aka berpuasa . raya lmbt ag tpy ade yg da siap2 bli bju brg raya dah . aq ? tatau ag . x rancang ape2 pon . puasa dulu raya nty pon bole . rse cm skjb jek dah nk raye . aisyh2 . s just tggu hari puasa yg akn tbe . cmne nk go on mse puasa ni ? cuaca mkin panas terik . pasti perlukan air yg melimpah untuk hilang kan dahaga tapy.....mse tu kan PUASA > so tahan ajek lah :)







attention : everything is going good coz the bad ever thins is coverd bye the best ever thing :) i'm happy with them . enjoy my life . kiterorg cam perokok tegar yg memerlukan rokok nye :) intim sial !

2 comments:

BIEeyka said...

sngt lwk kew pasal , adewk ? hehehe .. x pew lah .. last person wish bufday sis .. adewk x pewnah lupew kan sis lah .. iloveyout0olahSIS :)

(●̮̮̃•̃) budak MONTEL (●̮̮̃•̃) said...

huhuhuhu .
I LOVE YOU :)