10/17/10

RINDU !


rindu gila kat kau keding . serius rindu gila . tapi nk wt cmne . aq phm uh . mesti kau benc aku an ? tape aq redha . aq tetap syg kau smpai mati . kau kau dan kau ajek lam ati aku . 
tadi pegi umah TOKSU sbb hafiz smbot beday setahun . so ade ah bakar bakar ikan and mkn cam2 . termasok kek aiskrim . sedap ah gak aku mkn skit jek . sbb memang tak mkn kek . tp ikan bakar aq bedal byk ekor gak . muahahaha . yela aku yg tolong bakar aku tolong sentap jugak . tetibe kwn paklang datang . so neksu suh aq jempot dye makan . tetibe paklang ckp pggl jek ABANG AM . muahahaha . aku pon pegi ah kat dye aku ckp " abang am . paklang suh makan kat dalam " dye pon cakap lik " ok : dgn snyuman yg manis . hahaha . tengah menari2 kat luar ngn paksu ngn paklong tetibe si madia ckp kt aku " dik dik name dye same ngan nme pakwe adik . am tu . tapi x ah hnsm cm pakwe adk . ape ag ngort ah . hahaha " aku pon cakap ah " am meh sni meh . sayang dah siap kan nasi ni " tetibe abang am tu pandang senyom2 . hahaha . geli siot . perasan jek . tapi kan ABANG am x cam AM KEDING aku . sbb abang am berisi skit dan sgt sgt sgt tinggi . pastu dye ade jangok yg sgt tebal . x putih sgt pon . peramah gila . am keding pulak kurus gila cam lidi . pastu tinggi skit dr aku . bulu kening sangat lebat . putih jugak ah dan sgt sgt pemalu dan pendiam .tapi persamaan dorang just pada nama dan moto . hahaha . moto same ex5 maroon :)

so disebabkan abang am tadi aku tibe2 teringat am keding . rindu dye sgt . da lame tak bersua muka . bercakap dalam tepon pon jarang . erm :( nanti ade mase nak pegi jumpe keding . RINDU !!!!!!!!

2 comments:

BIEeyka said...

sngt2 sweet .. adk sentiasa doa kan akak bhgia .. adk hope .. akak ngan abg am akan kekal .. adk thu .. akak syg dye sngt2 ..

(●̮̮̃•̃) budak MONTEL (●̮̮̃•̃) said...

mekasih mekasih :)